Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Algebehandling af facade

Glad Husservice

Algebehandling af facade - undgå grønne overflader

Er din facade begyndt at se grøn og grim ud på grund af alger? Vi tilbyder professionel algebehandling af facader med miljøvenlige produkter og korrekt udførsel. Vi sørger for, at din bygnings udseende forbedres og beskyttes mod skader forårsaget af algevækst.

Hos Glad Husservice har vi specialiseret os i miljørigtige algebehandlinger. Vi anvender kun miljøgodkendte produkter, der er effektive mod alger og samtidig skånsomme mod både miljøet og din ejendom. Vores behandlingsmetode sikrer ikke kun, at din facade ser ren og indbydende ud, men også at dens levetid forlænges ved at holde algerne væk.

Vi kommer i hele Nordsjælland, og kommer ofte i områder som Espergærde, Gentofte, Lyngby, Helsingør og Hørsholm. Vores nærhed betyder, at vi hurtigt kan være hos dig og påbegynde behandlingen.

Få en renere og mere præsentabel facade med professionel algebehandling fra Glad Husservice. Kontakt os i dag på tlf.: +45 50 65 81 85 eller via e-mail til kontakt@gladhusservice.dk, og lad os arrangere en tid, der passer dig. Vi er klar til hurtigt at tackle dine algeproblemer, så din facade kan fremstå smuk og velholdt.