Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudsning

Glad Husservice

Skal du bruge en vinduespudser i Nordsjælland?

Er dine vinduer blevet beskidte og trænger til en kærlig hånd? Glad Husservice i Nordsjælland er her for at gøre hjælpe med de sure pligter, så du ikke skal sørge for en vinduespolering selv.

Mere end bare en vinduespudser fra Nordsjælland

Vi lægger stor vægt på at skabe en serviceoplevelse, der efterlader dig med et smil. Hos Glad Husservice handler det ikke kun om resultatet – det handler om hele oplevelsen. 

En nytænkende vinduespudser virksomhed i Nordsjælland, der garanterer et smil med hver eneste vinduespudsning. Vi glæder os over at levere spektakulært rene vinduer og en serviceoplevelse, der får vores kunder til at smile bredt, både på grund af vores kvalitetsarbejde og vores høje serviceniveau.

Endelig en vinduespudser med en løsning til dine behov

Hos Glad Husservice tilbyder vi fleksible aftaler, der passer til enhver boligejers behov. Det er nemligt muligt at vælge, hvor ofte man ønsker at få besøg af os til en professionel vinduespudsning. Hvis du vælger os til vinduespolering, så kan du vælge mellem:


Glad Husservice – Din lokale vinduespudser

Vi dækker store dele af Nordsjælland, når der er behov for en vinduespudser. Der er særligt stor efterspørgsel i områderne Espergærde, Gentofte, Lyngby, Helsingør og Hørsholm efter vores ydelser. Bor du i en af disse områder, så tøv ikke med at ringe. Vi er i dit lokalområde ofte og kommer gerne forbi.

Kontakt os nu Lad os bringe glans til dine vinduer og glæde til din hverdag. Kontakt Glad Husservice på tlf.: +45 50 65 81 85, eller send en e-mail til kontakt@gladhusservice.dk. Vi reagerer hurtigt for at arrangere en aftale, så dine vinduer kan blive glitrende rene.