Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudser i Hørsholm

Glad Husservice

Vinduespudser Hørsholm | Vi bringer mere lys ind i dit hjem

Står du og mangler en god vinduespudser i Hørsholm?

Så er vi klar til at hjælpe dig godt videre hos Glad Husservice. Vi er et professionelt vinduespudserfirma i Hørsholm, der arbejder med et simpelt koncept: Skinnende rene vinduer og smil på læberne.

Læs med herunder, og find ud af mere om hvad du kan forvente dig af vores service.

Vinduespudser i Hørsholm med et smil

Et smil koster os intet. Til gengæld er et smil fantastisk gavmildt i sin natur – det giver nemlig meget, både til os såvel som til vores kunder.

Hos Glad Husservice vil vi gerne gøre op med fordommen om den forknotne, gnavne vinduespudser, der har mere travlt end hvad godt er. Hos os tager vi os god tid til alle vores kunder. Vores vinduespudser i Hørsholm haster ikke ud af døren igen i samme øjeblik han er kommet. Vi ved nemlig, at det at have god tid, og at kunne give et smil med på vejen, kan gøre en verden til forskel for vores kunders oplevelse af vores service.

“Men hvad med vinduerne?” tænker du måske? Jo, dine vinduer skal vi nemt få gjort skinnende klare, så der ikke er en finger at sætte på dem. Det er præcist der, vores stolte faglighed ligger. Det skal du nok komme til at mærke.

Skal vi pudse dine vinduer?

Er du klar til at få skinnende rene vinduer igen, og et glad besøg fra os?Så skal du blot række ud til os. Ring os op på tlf.: 53 51 53 08, eller send os en mail på gladhusservice@gmail.com. Fortæl om du er interesseret i en engangs-vinduespudsning for nu, eller om du overvejer at tegne et abonnement på vores vinduespudser-service. Så vender vi tilbage til dig inden for få timer 🙂

Vinduespudser i Hørsholm - Glad Husservice - glass cleaner with a squeegee for cleaning windows 2022 01 31 21 59 38 utc 1 - Vinduespudser i Hørsholm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.