Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudser i Gentofte

Glad Husservice

Vinduespudser Gentofte | Få vinduerne til at skinne nu

Trænger dine vinduer også efterhånden til en kærlig hånd med et smil bag? Så er det hos Glad Husservice at du skal finde din næste vinduespudser i Gentofte.

Hos os går vi ikke bare op i at sikre dig skinnende klare udsigter (selvom det gør vi også). Vi går nemlig lige så højt op i at levere en service, der ikke bare skal være behagelig for dig som kunde – nej, vores service skal bringe smil frem hos vores kunder!

Dét er Glad Husservice. En husservice, hvor vi er glade – og som du bliver glad for.

Vinduespudseren i Gentofte med et nyt koncept

Glad Husservice eksisterer for at bringe smilet frem på vores kunders læber. Det er først og fremmest et smil over fantastisk flotte vinduer og gode udsigter. Men det er også et smil over den bedste vinduespudser-service i Gentofte, samt vores medarbejderes hjertevarme personligheder.

Hos os kan du enten vælge mellem, at vi kommer forbi én enkelt gang mod en engangsbetaling. Det giver rene vinduer nu og her, og det kommer da også til at holde for en stund. Men hvis du derimod bare gerne vil have vinduespudsningen til at køre på automatpilot uge efter uge, så tilbyder vi også abonnementer, hvor vi kommer ud forbi dig med en fast frekvens.

Hos os kan du vælge mellem, at vi kommer ud forbi dig hver 4., 6. eller hver 8. uge. Jo oftere vi skal komme, jo billigere bliver hvert besøg i snit for dig.

Få en vinduespudser fra os i hele oplandet

Vi tjener ikke blot som vinduespudser i Gentofte – nej, faktisk dækker vi stort set hele oplandet. Mangler du derfor en vinduespudser i Hellerup, en vinduespudser i Charlottenlund eller en vinduespudser i Vedbæk, så står vi også klar til at hjælpe dig.

Ræk ud til os med det samme

Skal vi gøre dine vinduer rene som aldrig før – og bringe et smil til dine læber på samme tid? Så ræk ud til os på tlf.: 53 51 53 08, eller send os en besked på gladhusservice@gmail.com. Vi vender tilbage inden for få timer, og så skal vi hurtigt få en aftale i kalenderen 🙂

vinduespudser i Gentofte - Glad Husservice - glass cleaner with a squeegee for cleaning windows 2022 01 31 21 59 38 utc 1 - Vinduespudser i Gentofte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.