Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudser i Lyngby

Glad Husservice

Vinduespudser Lyngby | Få en skinnende ren udsigt i dag

Brug for en dygtig vinduespudser i Lyngby?

Så har vi vinduespudseren klar til dig hos Glad Husservice. Hos os får du et koncept, der er simpelt men fantastisk: Super-rene vinduer med et smil på læben. Og ja – smilet er en del af vores koncept!Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvem vi er, hvad du skal forvente af et besøg fra os, og hvad du kan vælge imellem af services.

Få en oplevelse med vores vinduespudser i Lyngby

Hos Glad Husservice ved vi, at det er de små ting, der kan gøre den store forskel i hverdagen. I løbet af vores arbejdsdag er rene vinduer vores faglige stolthed – og vores smil er så den ekstra lille ting, der skal gøre en forskel for vores kunder. Og det gælder selvfølgelig også nårdu skal have vores vinduespudser til Lyngby.Vi vil gerne gøre op med fordommen om vinduespudseren som gnaven og fortravlet. Vi giveros god tid, og sørger for at ryste noget positiv energi af os når vi er ude ved vores kunder. Det bliver vi ikke fattigere af – nærmere tværtimod.

Det kan du vælge imellem hos os

Når du vælger os til at stå for vinduespudsning i Lyngby, så er der flere ting du kan vælge imellem. Den helt simple model er selvfølgelig bare, at vi kommer ud og pudser dine vinduer – du vælger selv, om det blot skal være udvendigt, eller om vi også skal give indersiden en kærlig hånd. Den anden model er, at du tegner en abonnementsordning hos os. I praksis sætter du dermed rengøringen af dine vinduer på autopilot, og så behøver du faktisk slet ikke at tænke på rengøringen af dine vinduer igen. Nogensinde. Du kan vælge mellem at vi kommer hver 4. uge, hver 6. uge eller hver 8. uge. Frekvensen er helt op til dig 🙂

Book en dygtig vinduespudser til Lyngby i dag

Er du klar til at få os forbi til at få dine vinduer til at funkle igen? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 53 51 53 08, eller sende os en besked på gladhusservice@gmail.com. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Vinduespudser i Lyngby - Glad Husservice - glass cleaner with a squeegee for cleaning windows 2022 01 31 21 59 38 utc 1 - Vinduespudser i Lyngby

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.