Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudsning på abonnement

Glad Husservice

Vinduespudsning på abonnement

Er du træt af, at skal bruge din fritid på sure pligter? Med et abonnement på vinduespudsning fra Glad Husservice behøver du aldrig bekymre dig om beskidte ruder igen. Vi sørger for, at dine vinduer altid er i topform, så du kan nyde udsigten uden besvær.

Hvor ofte kommer der en vinduespudser forbi min bolig?

Med Glad Husservice er det mere end bare vinduespudsning; det er en helhedsoplevelse, der bringer et smil frem hver gang. Vores abonnementsløsning i Nordsjælland sikrer, at dine vinduer altid får den opmærksomhed, de fortjener, med regelmæssige besøg tilpasset dine behov og tidsplan.

Uanset om det er hver fjerde uge, ottende uge eller tolvte uge der passer dig bedst, så tilbyder vi en løsning, der sikrer, at dine vinduer forbliver pletfrie.

Hvad er fordelene ved vinduespolering på abonnement?

Foruden at slippe for sure pligter, beskidte ruder og andet besvær forbundet med en vinduespolering, så er der også besparelser ved et abonnement. Faktisk sparer man 10% ift. at bestille en enkelt vinduespolering hos os.

Vi dækker store dele af Nordsjælland, når der er behov for en vinduespudser. Der er særligt stor efterspørgsel i områderne EspergærdeGentofteLyngbyHelsingør og Hørsholm efter vores ydelser. Bor du i en af disse områder, så tøv ikke med at ringe. Vi er i dit lokalområde ofte og kommer gerne forbi.

Kontakt os nu Lad os bringe glans til dine vinduer og glæde til din hverdag. Kontakt Glad Husservice på tlf.: +45 50 65 81 85, eller send en e-mail til kontakt@gladhusservice.dk. Vi reagerer hurtigt for at arrangere en aftale, så dine vinduer kan blive glitrende rene.