Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Rensning af tagrender

Glad Husservice

Rensning af tagrender - forebyggelse mod skader

Er dine tagrender blevet tilstoppede eller beskidte? Vi tilbyder professionel rensning af tagrender med miljøvenlige metoder og grundig udførsel. Vi sikrer, at dine tagrender bliver frie for blade, snavs og andet affald, så vandet kan løbe frit og beskytte dit hus mod vandskader.

Vi er eksperter i effektiv rensning af tagrender, og fjerner effektivt tilstopninger uden at skade tagrenderne eller miljøet..

Vi tilbyder forskellige serviceintervaller, fra enkeltstående rensninger til regelmæssig vedligeholdelse, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit hjem. Oftest hjælper vi også kunderne med en eller flere af nedenstående ydelser på samme besøg

Vi kommer over hele Nordsjælland, og vi er ofte at finde i områder som Espergærde, Gentofte, Lyngby, Helsingør og Hørsholm. Vores tilstedeværelse i regionen betyder, at vi kan tilbyde hurtig og pålidelig service, lige når du har brug for det.

Beskyt dit hjem mod vandskader ved at holde dine tagrender rene og funktionelle med professionel hjælp fra Glad Husservice. Kontakt os på tlf.: +45 50 65 81 85 eller send en e-mail til kontakt@gladhusservice.dk for at aftale din næste tagrenderensning. Vi står klar til at sørge for, at dine tagrender er i topform.