Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Om os

Glad Husservice

Hvem er vi egentlig?

Vores historie begyndte for et årti siden, da vi mødte hinanden i folkeskolen og med det samme opdagede en forbindelse. Fra dette øjeblik var vores venskab som hånd i handske, og vi har siden stået side om side gennem tykt og tyndt. Vores høje humør og energi har altid været smitsomt, og vi har formået at skabe positive minder i enhver situation, hvilket vi forsøger at medbringe ved vores kunder hver eneste dag. Vores rejse til hvor vi står i dag har været både spændende og udfordrende. Vi stiftede vores første virksomhed i 2021, hvor vores fokus var at hjælpe mennesker med kroniske nakkesmerter. Dette var et krævende, men lærerigt projekt, vi blev desværre nødt til at lukke vores forretning grundet corona. I dag står vi med hovedet højt og investerer al vores tid, energi og ressourcer i Glad Husservice.
Vores mission er, at hjælpe folk i hele Nordsjælland med alt det husarbejde, der kan virke uoverskueligt i den travle hverdag. Det vil sige, at du kan bruge din tid på, hvad der virkelig betyder noget.
Vi håber, at vi ses i den nære fremtid.

– De bedste hilsner, André og Lukas

Om os - Glad Husservice - AR508549 1 - Om os

Vi er André og Lukas, stifterne af Glad Husservice. Vores virksomhed er bygget på fundamentale værdier: god kunderelation, glæde og smil, god service samt et fremragende og vedvarende resultat. Vi er ikke kun vinduespudsere; vi er passionerede fortalere for lysere hjem og smilende ansigter.

Kontakt:
kontakt@gladhusservice.dk