Åben 08-20

+45 50 65 81 85

Vinduespudser i Helsingør

Glad Husservice

Vinduespudser Helsingør | Få funklende rene vinduer nu

Brug for en dygtig vinduespudser i Helsingør?

Så er Glad Husservice klar til at assistere dig med at få dine vinduer til at funkle som aldrig før. Vi har gjort os til Helsingørs foretrukne vinduespudserfirma på kort tid – og årsagen skal både findes i vores resultater såvel som vores gode service.

Som vores navn antyder lægger vi et fast fokus på en glad service. Vi er i godt humør når vi dukker op! Og det er noget der smitter 🙂

Få krystalklare vinduer – og et smil med på vejen

Vi leverer ikke bare rene vinduer – vi leverer krystalklare vinduer. Som havde du lige fået dinevinduer monteret dugfriske fra fabrikken. Når vi er færdige med vores service hos dig vil der ikke være en finger at sætte på vinduerne.

En stjerneklar udsigt ud af egne vinduer er noget, der naturligt bringer et smil ind i hjemmet. Og det er vores vinduespudserservice i Helsingør også. Dét er hvad vi brænder for hos Glad Husservice: At sprede smil og glæde – ud over sindssygt flotte vinduer, selvfølgelig.

Her kommer vi rundt 

Vi dækker selvfølgelig selve Helsingør med vores service. Men det er ikke det eneste sted, vi opererer. Mangler du en vinduespudser i Hellerup, en vinduespudser i Charlottenlund eller sågar en vinduespudser i Vedbæk, så kommer vi også meget gerne ud forbi dig og dine vinduer.

Når du booker vores service kan du både vælge blot at få os ud som en engangsservice, men vi har også abonnementsløsninger. Vil du gerne sikre, at dine vinduer bliver rene nu og her, og fortsat kommer til at være det om 3 måneder, så kan du med fordel vælge en abonnementsløsning. Hos os kan du vælge mellem en frekvens på hver 4., 6. eller 8. uge. Jo oftere vi skal komme ud til dig, desto lavere pris pr. besøg kommer du i gennemsnit til at betale.

Få rene vinduer i dag

Vil du også gerne have en stjerneklar udsigt i dag – og en god oplevelse oven i som en ekstraservice? Så er det nu du skal række ud til os i Glad Husservice. Fang os på tlf.: 53 51 53 08, eller send os en besked på gladhusservice@gmail.com – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vinduespudser i Helsingør - Glad Husservice - glass cleaner with a squeegee for cleaning windows 2022 01 31 21 59 38 utc 1 - Vinduespudser i Helsingør

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.